Februari 2008

Terug van weggeweest

Nu de zomervakantie van de meisjes ten einde is, is iedereen weer met frisse moed aan de slag gegaan.

Helaas is één van de meisjes, Macky, niet meer komen opdagen. Toen Heike navraag deed waar ze bleef, vertelde haar tante dat ze niet meer terug kwam…. Verdere uitleg kwam er niet. Heel vervelend voor Macky, die het op Siama zo goed naar haar zin had. We zullen wel blijven proberen haar bij ons terug te krijgen. Een leuker bericht is, dat we er en nieuw meisje bij hebben, Elaide. We hopen dat ze het in ons huis met de andere meisjes goed naar haar zin zal hebben.

Ondanks de vakantie, ook voor Heike en haar gezin, bleef er genoeg werk voor haar. Nu het hartje zomer is, groeit alles als kool. Dus in de groententuin is genoeg te doen. Op de foto ziet u de pompoenenoogst die Heike geoogst heeft… en na bereiding in de vrieskist wordt opgeslagen.

2008-feb-1

Voordat de kinderen op vakantie gingen, ‘trakteerde’ één van de sponsors de kinderen op een Christmas Party. Een heuse Santa Claus danste met de girls èn ……… hoe vreemd het voor ons ook uitziet, er werd bij de Camp Site Lodge gezwommen en pizza gegeten. Het was een reuze feest voor Siama.

2008-feb-22008-feb-3
Dit is alle nieuws voor nu. Eind van deze maand gaan we zelf een kijkje nemen in Omaruru en komen er ongetwijfeld meer nieuwtjes vanuit Siama!De afgelopen weken heeft het weer behoorlijk geregend in Omaruru, en helaas bleek het dak nog steeds niet waterproof te zijn. Ondanks het feit dat we garantie hebben met het dak, lijkt niets te werken…. Heel vervelend. De optie is nu om het dak met een speciale siliconen te behandelen. Dat gaan we nu proberen. Ook het electriciteit begint het te begeven op sommige plekken en het wordt hoog tijd dat de oude pijpen vervangen gaan worden….

Dus tot de volgende nieuwsbrief!!

Loek, Ada, Betty en Theo

Related Posts

November 2008

Het is lente…. Nu de winter hier zijn intrede doet, begint in Namibië de lente....
This site is registered on wpml.org as a development site.