Januari 2018

De laatste periode van 2017 was een zeer bewogen periode, niet alleen vanwege de eindexamens van het jaar op school.

Tijdens de jaarlijkse Artist Trail in september namen de meisjes deel aan een kook- en bakworkshop. Ze kregen de opdracht om een pizzadeeg te maken en ze konden kiezen waarmee ze de pizza wilde beleggen. Het hoogtepunt was dat iedereen na het bakken zijn eigen pizza mee naar huis mocht nemen om hem daar op te eten! Lekker!

Eind oktober maakten de meisjes een dagtocht naar Swakopmund aan de kust, gesponsord door een donatie. De meeste kinderen hadden de zee nog nooit gezien, dus waren ze al erg opgewonden voor het vertrek. Ze vertrokken uit Omaruru om 7 uur ’s ochtends en bereikten na drie uur Swakopmund. De kust was nog steeds mistig maar toch was iedereen dolblij. Nadat ze hun eerste angsten hadden overwonnen, gingen de meisjes langzaam naar het water. Meer hoogtepunten waren het bezoek aan het National Aquarium en het Snake Park. Na een verfrissing tijdens de lunch gingen ze naar het strand. Zoals je op de foto’s kunt zien hadden ze echt veel plezier!

Dankzij de steun van peetouders konden we kort voor de zomervakantie ook een kerstfeest organiseren. Er was veel lekker eten, de meiden zongen kerstliedjes en natuurlijk kreeg elk kind een leuk cadeau. Een succesvol einde van het schooljaar 2017!

Related Posts

Augustus 2018

Dit jaar schafte Namibië de wintertijd af en om de kinderen de schoolweg in het...

January 2018

The last term of 2017 was a very eventful one, not only because of the year’s...
This site is registered on wpml.org as a development site.