Augustus 2016

De winter gaat aan het einde komen en de temperaturen gaan omhoog. Na een korte voorjaarsvakantie beginnen de kinderen aan het laatste gedeelte van hun schooljaar.

Helaas is de watersituatie niet verbeterd in ons land. De Omaruru waterleverancier levert het water ca. vijfeneenhalf uur per dag. Zo vestigen we al onze hoop op het komende kleine regen seizoen……

In juli konden de meisjes computer lessen volgen in ons Siamahuis. Sommigen verfristen en verbeterden hun kennis binnen het gebruik van computers. De kleintjes hadden hun eerste contact met dit medium. Onze dank gaat uit naar Namibia Prokind, die deze workshops hebben gesponsord.

Ook bedanken wij de diverse sponsoren voor mooie donaties, zodat wij in de gelegenheid waren om een lounge bank te kopen, waarop de meisjes boeken kunnen lezen en dvd,s te kijken in de weekenden.

Begin augustus kregen we bezoek namens de Stichting Siama Children: Betty en Els kwamen vanuit Nederland naar Namibië.De meisjes waren werkelijk blij, omdat ze werden meegenomen naar een museum met een leefgemeenschap in het Erongo berggebied, waar San people (bosjesmannen) hun lieten kennismaken met hun traditionele wijze van leven. Vervolgens werd de lunch gebruikt in een Lodge en de volgende dag gingen we met elkaar Pizza en ijs eten. Wij allen hadden een fantastische tijd met elkaar.

Related Posts

Juni 2016

Dankzij het ter beschikking stellen van de benodigde financiële middelen door de...

Januari 2016

Na een zeer lange winter in 2015 begonnen we eindelijk de laatste maand met de opening...
This site is registered on wpml.org as a development site.